Anton bäste Hällelöpare på Strömstadsmilen

Strömstadsmilen håller ställningarna med nära tusen deltagare. även om en allt större del numera är i barnklasserna. I konkurrens med alla lopp som utlovar supersnabba banor utan en meters höjdskillnad så fjäskar inte arrangörerna i Strömstad. Banan i Strömstad kräver sin man eller kvinna. Bäst placerad av Hällelöparna var i år flitige ultraspecialisten Anton Gustavsson med en 5:e plats med tiden 31,42. På 8:e plats kom Robert Alexandersson med 33,34 och på 11:e Anton Svanå 34:50. Erik Framme kom 3:a i M50 klassen med goda 37:18 och Pekka Saarinen 7:a i en tuff M60 klass med 45,36. På 5km banan blev det en 2:a plats för M45 veteranen Martin Kjäll Olsson med 16,47. På damsidan blev det en 4:e plats för Camilla Duff med 19,53 och en 7:e för Alexandra Laul. Till sist i P16 så blev det en andra plats för Linus Framme med 18,55. Vi kan samtidigt notera en 8:e plats för Per Adam Jägerström i prestigetunga Mora trail uppe i Vasaloppsmetropolen.