Arvid Örn vann i Jönköping, tre grabbar under 31 i Drammen!

Långloppsäsongen har som synes rullat igång så smått även om den gångna veckan bjudit på snösmocka och träning på löpband och inomhustrack. Varvetmilen hann dock att köras i Jönköping innan vintern gjorde ett par dagars återbesök. Hälles Arvid Örn passade på att springa när han ändå besökte hemtrakterna, och han gjorde det så bra att det räckte till seger på tiden 30,29. Banan var flack, det tror man ju inte om kuperade Vätterbygden, men kring småsjöarna Munk och Rocksjön nere i centrum så fick man ihop en flack bana. Sexa i loppet blev en annan Hällelöpare, nämligen Jacob Böhm på fina tiden 31,51. En vecka senare var det ett annat 10km lopp i Drammen med fullmatade elitfält. Banan kommunicerades som rekordsnabb, en flack bana med vändning halvvägs. Kanske att vinden kom att stjäla lite tid på andra halvan efter vändningen. Snabbast av Hällelöparna var denna gång Petter Svensson med en 9:e plats på 30,23, platsen efter kom junioren Sharmarke Ahmed med tiden 30,35 och på 14:e plats en annan junior Wilhelm Bergentz med personbästatiden 30,59. 18-årige Henok Ande sänkte personbästat till 33,41 och Tilda Knauer noterade 39,04.